-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Nem tudom manapság hol tart a világ, de régen a szolgáltató (internet szolgáltató) smtp szerverét használtuk erre a célra (relay, ha jól mondom, de már tényleg rég volt ;-). Akkoriban a GMail.nél engedélyezni kellett valahol ezt a lehetőséget, de mintha valami gondok is lettek volna vele néha, szóval jobb a békesség, meg a szolgáltatónak amúgy is van, működni is szokott, ennyi.
MTA téren is érdemes körülnézni: én még exim-et használtam, a sendmail tudtommal mindig körülményesebb volt. Gondolom van több alternatíva, érdemes valami egyszerű megoldást találni ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest