- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, köszi :-)
Barkácsolni, aztán egy frissítés - verzióváltás - újratelepítés után újra barkácsolni piszkosul nincs kedvem, úgyhogy nem gond, ha váltanom kell. Holnap szerintem kipróbálok valamit USB-ről futtatva, aztán ha rendesen működik, akkor csere...
Egy kicsit utánaolvasva szerintem a KDE Neon vagy a Kubuntu jönne be nekem: most feldobtam mindkettőt virtuális gépre, és érdekes. Nem olvastam utána, de szerintem a KDE Neon eléggé Kubuntu ;-) Viszont míg a Neon-ban a telepítéskor kiválasztottam a magyar nyelvet, és onnantól minden magyar lett, a Kubuntu-ban (24.04.1) ugyanígy csinálva a bejelentkező ablak német (Ausztriában élek) , a rendszer nagyrészt magyar, de a beállításoknál egy csomó minden angol...
Az ilyen engem eléggé zavar (az összecsapottság érzete) , szóval a kérdésem, hogy lábon lövöm magamat valamivel, ha a KDE Neon mellett döntök?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest