Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, köszi :-)
Barkácsolni, aztán egy frissítés - verzióváltás - újratelepítés után újra barkácsolni piszkosul nincs kedvem, úgyhogy nem gond, ha váltanom kell. Holnap szerintem kipróbálok valamit USB-ről futtatva, aztán ha rendesen működik, akkor csere...
Egy kicsit utánaolvasva szerintem a KDE Neon vagy a Kubuntu jönne be nekem: most feldobtam mindkettőt virtuális gépre, és érdekes. Nem olvastam utána, de szerintem a KDE Neon eléggé Kubuntu ;-) Viszont míg a Neon-ban a telepítéskor kiválasztottam a magyar nyelvet, és onnantól minden magyar lett, a Kubuntu-ban (24.04.1) ugyanígy csinálva a bejelentkező ablak német (Ausztriában élek) , a rendszer nagyrészt magyar, de a beállításoknál egy csomó minden angol...
Az ilyen engem eléggé zavar (az összecsapottság érzete) , szóval a kérdésem, hogy lábon lövöm magamat valamivel, ha a KDE Neon mellett döntök?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest