-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem félévente egyszer nézek be ebbe a topikba, de úgy látom éppen jókor.

Sajnos hiába kapcsoltam ki dolgokat az UEFI-ben, még mindig lefagy a Debian és nem tudom, hogy mi okozza... Semmire nem szokott ilyenkor reagálni, semmilyen billentyűkombinációra, megáll a kép, a kurzor, minden és beáll az egész rendszer.
Windows 10-nél ilyen problémát nem tapasztaltam, de anno Debian Testing alatt sem, pedig azt is hónapokig használtam. Mostanába jött elő... ez az AMD configom 3 éve megvan, szóval szerintem itt valami szoftveres dolog van a háttérben, csak nem tudok rájönni, hogy mi.
Három dolgot szoktam gyakran megnyitni, amikor lefagy, ezek közül tippelek valamelyikre. Firefox-ESR, Steam, Discord (utóbbi .deb-ből telepített, mert Debian tárolókban nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs