- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS frissítés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Linux Mint telepítésében 32bites UEFI (Intel Cherrytrail) mellett? Próbáltam már több leírás alapján is (ez, ez, ez), de egyik alapján se sikerül. Egyáltalán a fedorán és debianon kívül van olyan linux distro ami támogatja ezt a felállást? Addig oké. hogy a live-ot bootolhatóvá tudom tenni és telepíteni a rendszert, de utána nem tudom bebootolni, mert nem látja a 32bit-es efi. Egyáltalán érdemes próbálkozni a fedora helyett, vagy maradjak a fedoránál? Nem tudom igazán eldönteni melyik a szimpatikusabb. Teljesítményben van különbség fedora xfce és mint xfce között. Egyenlőre annyi tűnt fel, hogy a mint az nem használ zramot, ez lehet hátrány 2gb ram esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest