- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Socket AM4
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Hogyan tudom kideríteni, hogy a systemd melyik folyamatra vár a leállításkor?
" stop job is running for User Manager for UID 1000" üzenet leállításkorAzt látom, hogy csak a systemd forrából történő fordítás után tudom globálisan rákényszeríteni a gyors leállítást, de én inkább azt deríteném ki, hogy melyik folyamat tesz nekem keresztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest