-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
zsigomark3
üzenetére
Nem értem mit nem értesz. Először neked kell megírni a JSON fájlt kézzel, már ha én nem értem félre az általad linkelt oldalakat. Itt találsz egy mintafájlt, amit át tudsz alakítani. Nem muszáj a /usr/akármi/-be mentened, használhatod a felhasználód /home/felhasználónév/ mappáját is, akkor nem kell sudo-zni sem.
Addig a builder neked nem csinál semmit, míg a JSON fájlod be nem adagoltad neki. Esetleg az a baj, hogy a fájlt megcsináltad neki, de txt kiterjesztéssel, és ehelyett metadata.json néven és végződéssel keresné.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest