- Milyen processzort vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vacilláltam, hogy ide vagy a kezdőbe tegyem fel a kérdést. Kezdőnek nem mondanám magam, meg a kérdés sem kezdő szint. Bár amit meg szeretnék csinálni abban kezdő vagyok.
Speedtest cli-vel szeretnék sebességet mérni. A program fenn van, működik terminálban. Egyszeri lefutással. Innen jön a gyakorlatlanságom, ebben kéne segítség.
Azt szeretném, hogy 5 percenként fusson le egy speedtest és a mérés eredményét írja ki nekem egy szöveges fájlba, amit előre létre hoztam.[14:34-p okt 02 lati@dell ~]$ speedtestSpeedtest by OoklaServer: Nessus GmbH (10G Uplink) - Vienna (id = 3744)ISP: Hutchison Drei Austria GmbHLatency: 19.94 ms (6.89 ms jitter)Download: 14.56 Mbps (data used: 12.9 MB)Upload: 11.19 Mbps (data used: 12.3 MB)Packet Loss: 0.0%Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/ceb6b48c-e801-4e6c-8981-ba1d61dbef51[14:38-p okt 02 lati@dell ~]$
Konkrétan ezt szeretném minden mérés után egy fájlban látni, szépen egymás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest