- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vacilláltam, hogy ide vagy a kezdőbe tegyem fel a kérdést. Kezdőnek nem mondanám magam, meg a kérdés sem kezdő szint. Bár amit meg szeretnék csinálni abban kezdő vagyok.
Speedtest cli-vel szeretnék sebességet mérni. A program fenn van, működik terminálban. Egyszeri lefutással. Innen jön a gyakorlatlanságom, ebben kéne segítség.
Azt szeretném, hogy 5 percenként fusson le egy speedtest és a mérés eredményét írja ki nekem egy szöveges fájlba, amit előre létre hoztam.[14:34-p okt 02 lati@dell ~]$ speedtest
Speedtest by Ookla
Server: Nessus GmbH (10G Uplink) - Vienna (id = 3744)
ISP: Hutchison Drei Austria GmbH
Latency: 19.94 ms (6.89 ms jitter)
Download: 14.56 Mbps (data used: 12.9 MB)
Upload: 11.19 Mbps (data used: 12.3 MB)
Packet Loss: 0.0%
Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/ceb6b48c-e801-4e6c-8981-ba1d61dbef51
[14:38-p okt 02 lati@dell ~]$
Konkrétan ezt szeretném minden mérés után egy fájlban látni, szépen egymás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest