- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szevasztok!
Feltettem a Mint Cinnamon 64 bitet a W10 mellé. Frissítettem, felrakattam vele amit javasolt. Tapasztalat 15 perc után:
- a W10-et nem tudtam induláskor elindítani. Minden esetben ő indul el.
- a tálcára nem találtam számomra megfelelő kisalkalmazásokat.
- a Gpartedet nem találtam, feltelepíteni nem tudtam.
- begurultam nagyon! És mérgemben butaságot csináltam.
- letöröltem a másik linuxom (xubuntu 18.04) Gpartedjével. A Windowsom nemcsak önmagában, de a linuxom indítómenüjéből sem indul már el. Valahogy elrontotta. Most telepíthetem újra?
Összefoglalom: Sz@r!
Persze nem értek hozzá, de egy biztos, ez nem felhasználó barátság. Megvárom a 20.04-es Xubuntut. Addig 18.04-es Xubuntut használok.
Na-jó, de hogyan tudom megjavítani a w10-em bootolását? Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest