-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szevasztok!
Feltettem a Mint Cinnamon 64 bitet a W10 mellé. Frissítettem, felrakattam vele amit javasolt. Tapasztalat 15 perc után:
- a W10-et nem tudtam induláskor elindítani. Minden esetben ő indul el.
- a tálcára nem találtam számomra megfelelő kisalkalmazásokat.
- a Gpartedet nem találtam, feltelepíteni nem tudtam.
- begurultam nagyon! És mérgemben butaságot csináltam.
- letöröltem a másik linuxom (xubuntu 18.04) Gpartedjével. A Windowsom nemcsak önmagában, de a linuxom indítómenüjéből sem indul már el. Valahogy elrontotta. Most telepíthetem újra?Összefoglalom: Sz@r!
Persze nem értek hozzá, de egy biztos, ez nem felhasználó barátság. Megvárom a 20.04-es Xubuntut. Addig 18.04-es Xubuntut használok.
Na-jó, de hogyan tudom megjavítani a w10-em bootolását? Tudnátok segíteni?
-
törölt tag
Ubuntu alatt nem tudtam megoldani, hogy a subtitles is kimenjen tévére a chromecasttal. Pedig minden erről szóló topikot elolvastam. Segíthetnétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- BestBuy topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest