-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Tudtam én, hogy bepróbálod.

"beledugtam a debian telepítő pendrájvomat és 10 perc alatt lett."
Ugyan így voltam én a debiannal anno. Na most van egy olyan projekt, hogy itt kipróbálom, akkor honnan töltsem, meg mit, és hogy telepítek csomagot és hol a tároló és hol a centos 7 install lemezem...
"maradunk az "öreg vagyok én már bohócnak" szindrómánál"
"de szerintem a világ nem erre halad."
Jah hát nem erre. Viszont amerre, az neked ugyan úgy nem teccik mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest