Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
ez a "logikátlan gimp" nézőpont kérdése, ha azt tanultad volna meg, és használnád, és áttérnél PS-ra, ugyanezt mondhatnád...
meg fizetős progikat ne ingyenesekkel hasonlítsunk már össze.
most hogy megszűnt a draftsight (2D-s Autocad gyakorlatilag), szétnéztem Autocad helyettesítő programok terén, van akár többet tudó választék linuxra is, csak nem ingyenes (ahogy az ACAD se az) pl BricsCAD.
de ingyenes is van pl. QCAD, vagy LibreCADAz openshot is ingyenes, és van windows-ra is.
Ezt se fizetős winonly programokkal hasonlítsuk össze. Főleg ne egy Sony Vegas-szal (én még így ismertem régről), ami sokkal komlexebb, sokak számára nehezen kezelhető volt anno amikor én foglalkoztam ezzel a témával, még win alatt.
Az openshot a legegyszerűbb ingyenes videoszerkesztő, még ingyenes fronton is vannak jóval komplexebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Ford topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest