Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • felora:)

    tag

    sziasztok!

    A rendszerem: 5.3.0-26-generic #28~18.04.1-Ubuntu SMP Wed Dec 18 16:40:14 UTC 2019 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

    A következő a "problémám": Firefoxal megnyitom az eredmenyek.com -ot vagy Tippmix.hu -t (esetleg mindkettő meg van nyitva egy-egy fülön) és a gépet békén hagyom a kijelző kikapcsol 10 perc után. Ez így is van beállítva, ez működik jól. A többi beállítás, hogy ne kapcsoljon ki a gép, ne tegye magát alvó módba, stb. szintén rendben működik, tehát addig megy a gép, amíg én ki nem kapcsolom. Ha nincs megnyitva egyik oldal sem a fentiek közül akkor tökéletesen üzemel, visszajön a kijelző ha megmozdítom az egeret, tudok tovább dolgozni, viszont ha az oldalak közül bármelyik meg van nyitva és a géphez nem nyúlok, kb. 1 óráig akkor belassul olyan szinten, hogy ki kell kapcsolnom és újra bekapcsolni, a ki-be kapcsoló gombjával.

    Sajnos nem csak én használom ezt a gépet, hanem sokan mások is és hiába mondja az ember, hogy zárják be a böngészőt, nem teszik meg természetesen.

    A kérdés! Lehetséges-e, hogy a firefoxot bizonyos inaktivitási idő után (tehát ha nem nyúlnak a géphez) legyen pl. 10 perc, kilője? Ha igen, hogyan?

Új hozzászólás Aktív témák