Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- iPad topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
samujózsi
üzenetére
Én is ipchains, de folytattam kézzel netfilterrel, nem is értettem jópár rajzig, mi van

Ezt is átbújtam töviről hegyire anno.. azért itt sokminden ülepedett.De amúgy ma már annyira komplex a védelem mint olyan, hogy túl időigényes kézzel tolni, absztrakt réteget kényelmesebb nyomkodni, egy ideje ismerkedek az OPNSense-el egy VM-ben, hát GUI ide vagy oda, van egy logikája...

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest