Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
samujózsi #29410 üzenetére
Bocsánat, akkor félreértettelek. Lehet, hogy haddent kolléga hozzászólásával összemostam a tiédet, mindenesetre én úgy értettem, hogy inkább a bash hiányzik ezeken a rendszereken, mint a python/perl.
Persze, bash nincs, de van busybox ash, elég sok minden megoldható. Viszont 4 MB-os flash-el szerelt routerre nem nagyon lehet python-t/perl-t varázsolni (de még 8 MB-al szereltre is csak nehezen). Attól most tekintsünk el, hogy az OpenWrt csapat dobta is a támogatását az ilyen eszközöknek 19.07-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest