Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én jelenleg a QEMU-t használom KVM-mel, ahhoz ha telepíted a ovmf csomagot, és megmutatot a proginak az OVMF_CODE.df binárist, akkor UEFI-t használ, és ahogy a menüjében matattam, Secure Bootot is tud. Viszont én nem ajánlom, hogy Secure Bootot használj, sok előnye nincs, de az OS telepítéseket rendkívül megnehezíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest