- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Dell notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Linuxon. Azt csak két és fél éve használom windows nélkül (előtte csak virtualizálva). Windows-t picit hosszabb időn keresztül.
Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy mentse át a logokat és őrizgesse.
Én mentem, mert volt már, hogy segített. És ha egyszer segített, akkor máskor ne segíthetne ugyanígy?Linuxon sem csak feltörés okozhat furcsa, esetleg hibás működést (de azt is fel lehet törni, meg lehet fertőzni, csak másféle tudás kell hozzá, mint a windows fertőzéshez/töréshez)
Lehet hardveres probléma, lehet egy elcseszett, bugos update késleltetett hatása, lehet sok minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest