Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Everest / AIDA64 topik
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Folytatva a topik floodolását, nekem is lenne egy kérdésem. Archon indítanám az AUR-ból felrakott Velox WM-et (waylandes). Azt írja, hogy FATAL: Could not open display, és nem indul.
Próbáltam az export DISPLAY=0 és DISPLAY=localhost:0.0 stb. értékkel játszani, úgy sem talál képernyőt. Hogy lehetne működésre bírni?
Próbáltam az AUR-ból a sima velox csomag helyett a velox-git-et feltenni, de az meg le sem fordul, a forráskódban jelez implicit függvényhívási hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Autós topik
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest