Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Frawly veterán Folytatva a topik floodolását, nekem is lenne egy kérdésem. Archon indítanám az AUR-ból felrakott Velox WM-et (waylandes). Azt írja, hogy FATAL: Could not open display, és nem indul. Próbáltam az export DISPLAY=0 és DISPLAY=localhost:0.0 stb. értékkel játszani, úgy sem talál képernyőt. Hogy lehetne működésre bírni? Próbáltam az AUR-ból a sima velox csomag helyett a velox-git-et feltenni, de az meg le sem fordul, a forráskódban jelez implicit függvényhívási hibát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest