- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretném az OpenLdap szolgáltatást kipróbálni. Feltelepítettem, beállítottam: sudo apt install slapd ldap-utils, sudo dpkg-reconfigure slapd
Próbáltam hozzá feltenni webes klienst: apt-get install phpldapadmin
Konfiguráció: sudo nano /etc/phpldapadmin/config.php
Ha a kliensen belépek akkor php hibát jelez.
Ha a Gosa-t próbálom az se megy, az első lépésig jut, amikor a /tmp/gosa.auth fájlt létre kell hozni meg beleírni amit generál. Beleírtam, ott van, nem megy tovább, nem ír semmi hibát.
Apache, meg php 7.2.15 egyébként rendben üzemel, nem jeleznek hibát.Másik, amivel még mindig szívok: minidlna az otthoni gépen. Lejön torrenttel a sorozat, a tv látja a mappát, de a mappán belül semmi. Ha pendrive-ra másolom, simán lejátssza. Ha átnevezem a mappát van amikor lejátssza, de volt olyan is, hogy a fájlt is át kellett nevezni.
Egy csomót meg gond nélkül visz... A fájlnevekben én nem látok semmi extrát, formátumuk (kodek) is egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest