- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
tudtok nekem olyan Google Drive klienst, ami
- CLI
- képes csak kijelölt almappát szinkronizálni
- figyeli a lokális fájlokat
- figyeli a remote fájlokat
- változás esetén szinkronizál
?eddig csak olyanokat találtam az első két követelményt tudja, ezért megírtam egy inotify-ra épülő scriptet, ami figyeli a lokál mappát, egy daemont, ami futtatja a scriptet, egy cronjobot ami x időközönként szinkronizál (mert fogalmam sincs hogyan figyeltessem a távoli mappát) és épp azon gondolkodtam, hogy hogyan kellene valami lockfile-al megakadályozni, hogy a cron meg a script egyszerre dolgozzon, amikor bevillant, hogy "nincs az az isten, hogy én vagyok az első, akinek erre szüksége lenne", szóval biztos vagyok benne, hogy ezt valaki már megoldotta...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest