- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Valaki költöztetett át Samba szervert egy másikra ? Van esetleg ennek valami metódusa ? Vagy újra telepítenem kell az Ubuntu-t beállítani a könyvtárakat, hozzá a jogosultságokat, felhasználókat ? Esetleg erre program ? Illetve mi történik ha a HDD-t simán átmigrálom egy Macriummal és ráindítom az új szervert ?
El fog indulni az Ubuntu ? Az a baj hogy nem csináltam még ilyet. Köszi a segítséget előre is.
Ezt a kérdést a kezdő topicban tettem fel, de javasolták hogy térjek át ide. Tényleg semmi infot nem találtam a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest