-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán azt szeretnéd hogy Ubuntun a Chrome böngésző legyen, Fedorán meg kávéfőző? Ezzel komolyan nem értem mi bajod.
Itt adtam fel.
Ha valaki eddig nem tudott mondjuk ugyanúgy használni egy böngészőt Fedorán, Ubuntun, Debianon vagy Arch-on eddig, az írjon legyen oly kedvetlen!
A csomagkezelési ismeret logikád is hibás.
Biztosan így van, de ha szerinted a Synaptic meg ezek a valamik ugyanolyanok....... az én hibás logikámmal nézve pont teljesen nem olyanok, bár ha tudod használni Arch-on a synapticot, jó neked.
A runtime-ok foglalnak el több száz MB-ot.
Mi a fenéért rakna fel bárki is több GB-os runtime-okat, ha már egyszer felrakott egy több gigás desktop disztrót, aminek megvan a saját csomagkezelő rendszere GUI-val és CLI-vel is használhatóan. Legyen egy 5. és 6. csomagfelrakó alkalmazás is?
Továbbra is értelmetlennek tartom, persze nem fogod úgysem érteni, mert szerinted eddig nem lehetett ugyanazt az alapprogramot használni minden ismertebb disztrón. Utóbbi 5 év legérdekesebb megjegyzése ez szerintem tőled(#27532) ubyegon2
Itt valamiért plip került a snap szó helyére......
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teclast Tablet Topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest