Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
Belebotlottam egy debsecan nevű csomagba ubuntun.
Lefuttattam.
Csak 'remotely exploitable, high urgency' sorból van 1329.
Egy naprakészen tartott Ubuntu 16.04-en.
Jó, én csak itthon használom és nem publikus szervereket futtatok rajtuk.Ugyanez 18.04-es szerveren 356, Debian 9.0 "csak" 75.

Ilyen szervert hogy lehet kiengedni a netre? (és desktopot?)
És hogy lehetne megszüntetni a sérülékenységeket úgy, hogy a fenti tool továbbra is megtalálja az ismert problémákat?
Ha forrásból rakom fel a szoftverek legfrissebb (biztonsági, nem funkcionális szempontból) verzióját, akkor előfordulhat, hogy nem tud csomagot gyártani, csak felhányja a binárisokat a telepítő.
Biztosan paranoia, ha ezt egy kissé veszélyes játéknak tartom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest