-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Később esett le nekem is a dolog!

(#27148) Speeedfire
OK, bocsi, nehéz felfogású vagyok. Ne használj teszt alatt álló disztrót. Akkor marad az LTS neked sajna.
Azért ez a stable, testing, unstable, experimental négyes kicsit erős volt neked, sorry!
Hajtod, mint a pereces, de mivel nem érted, újra leírom, amit keresel, nem létezik!
Stabil és friss......
Most már amúgy tényleg át kéne vinni ezt a maszlagot a Haladóból az Offtopikba. A Kezdőt hiába javasoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest