Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó tint2 modot, viszont nem akar működni. Nem jelenik meg a panelen semmi. Se időjárás, se cpu adatok.Tudna-e valaki segíteni?
Tehát az említett mod leírása ITT található. Létrehoztam a scripts mappámban a 3 db fájlt a leírt módon(tint2_cputemp.sh, tint2_cpufreq.sh, tint2_weather.sh), majd a tint2rc-be beillesztettem a snippet-eket. A tint2rc-m ITT található. Mit csináltam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest