- Milyen RAM-ot vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mini PC
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Adott ket Debian szerver, egyiken MySQL a masikon phpmyadmin+apache.
Az adatbazis szerveren engedelyeztem hogy a phpmyadmin+apache szerver hostneverol a "root" beloginolhasson, mukodott is szepen. Viszont most IP-t kellett valtanom, (eddig egy "szerviz" ip-t hasznaltam) a DNS szerveren atirtam az uj IP-re, szepen pingeli is egymast a ket szerver, de a MySQL szerverre csak akkor enged be a masik szerverrol, ha IP-t adok meg, nem pedig domain nevet a mysql szervernel.
A fura tenyleg az, hogy hostnev alapjan tudjak egymast pingelni, tehat jo IP-t oldanak fel, akkor viszont nem ertem, miert nem megy csak IP-vel... Van valahol melyen a MySQL-ben valami, ahol elmentette a hostnevhez tartozo regi IP-t??
igazabol most ez a mukodest nem befolyasolja, hiszen fix IP-krol van szo, csak akkor is fura...
Valakinek valami otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest