- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy 500GB-os külső HDD-m. Szeretném használni, mint pendrive, és erről használni az Android-x86-ot (vagy Remix OS-t) perzisztens módon. Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom ezt megoldani?
ISO-t letöltöttem, utána megáll a tudomány. Oké az mkusb egyszer megcsinálta (de nem valami jól), de azóta se tudom rávenni, mindig leáll hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest