- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BullZeye veterán Dijnet törli számlákat, nekem viszont szükségem lenne rá, de vagy 1 év lenne letölteni egyenként mindet, és emailben konkrétan mossák kezeiket, hogy ilyen helyzetbe hozzák az embereket. Találtam HUP-on egy megoldást, és más linux rendszerem nincs, csak Synology ds215j Itt a Shell Script hozzá, viszont login után azt írja ki, hogy: login... OK 
 query service providers... ERROR: not able to detect service providers
 TerminatedVan valami tippetek, hogy miért? Linkek elméletileg jók, legalábbis amit értettem belőle.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest