- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszer egy forumban olvastam, hogy DON'T use SSDs or USBs for sensitive or critical data. Aztan egy FAQ-ban olvastam, hogy SSDs and Flash are different. Currently it is unclear how to get LUKS or plain dm-crypt to run on them with the full set of security features intact. See Section 5.19. Itt mar tenyleg elgondolkoztam, hogy ultra paranoias userek ezen megfontolasbol tenyleg HDD-t hasznalnak SSD helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OLED TV topic
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest