Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
valakinek sikerült már acx111 chippel szerelt wlan-kártyát életre kelteni linux alatt? mert nekem nem akar összejönni...
intel és RaLink chippel nincs gondom, mindkettő megy gyönyörűen, de ezt a d-linkes cuccost nem bírom életre kelteni. modult is fordítottam hozzá, be is töltötte, de az iwconfig nem látja. az lspci alapján tudom, hogy acx 111 chippes a dolog.
(kimeneteket most azért nem adok, mert már kivettem a kártyát, csak idegesít, hogy már a 2. ilyen kártya, amivel nem boldogulok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest