-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Cool Face #23900 üzenetére
Majd valami okos ember megszakérti de biztos, hogy ki akarod tolni a transmissionod admin felületét Internetre? Nem tudom mennyire jó az authentikációja de én ezt nem merném. Nekem csak ssh van kiengedve kizárólag kulcs authhal, ez van fail2bannal védve, azon kívül mondjuk kint van a minecraft szerverem de már azt sem tudom mennyire jó ötlet, mentségemre legyen mondva az is saját unprivileged technikai userrel, ha felnyomják valami csúnya exploittal hátha nem tudják szétverni az egész gépet.
Ha valami remote gép és kell a transmission access, én ssh tunnelbe terelném. Lehet nem annyira kényelmes de az ssh talán mégiscsak biztonságosabb, azt elegen tesztelik világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Yettel topik
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest