- Vezetékes FÜLhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- VR topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Majd valami okos ember megszakérti de biztos, hogy ki akarod tolni a transmissionod admin felületét Internetre? Nem tudom mennyire jó az authentikációja de én ezt nem merném. Nekem csak ssh van kiengedve kizárólag kulcs authhal, ez van fail2bannal védve, azon kívül mondjuk kint van a minecraft szerverem de már azt sem tudom mennyire jó ötlet, mentségemre legyen mondva az is saját unprivileged technikai userrel, ha felnyomják valami csúnya exploittal hátha nem tudják szétverni az egész gépet.
Ha valami remote gép és kell a transmission access, én ssh tunnelbe terelném. Lehet nem annyira kényelmes de az ssh talán mégiscsak biztonságosabb, azt elegen tesztelik világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest