Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jim Tonic #23697 üzenetére
Ja hát én is úgy vagyok, mint a víz, a legkisebb ellenállás felé indulok el.
VPN-ről elkezdtem olvasni ezt: [link] de néhány sor után kifordult a szemem. Gondolom aki foglalkozásszerűen üzemeltet, annak az ilyesmi jól jön meg még érdekes is, de nekem erre nincs energiám. Jobb szeretnék valami gyors tutorialt, amit végignyomok, aztán viszlát. De ilyesmit egyáltalán nem találni a témában. Tuti erre is rá fog menni egy hetem. Nálam ez a Linux-os életérzés.
Azért néha csalódom is kellemesen. Ma pl felfedeztem, hogy az SSH-ban van olyan, hogy config fájl. Szóval most a kilóméter hosszú SSH parancsot sikerült két szóba sűrítenem. RTFM szokták volt mondani, de csak a nagyon kétségbeesettek teszik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest