Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ja hát én is úgy vagyok, mint a víz, a legkisebb ellenállás felé indulok el.
VPN-ről elkezdtem olvasni ezt: [link] de néhány sor után kifordult a szemem. Gondolom aki foglalkozásszerűen üzemeltet, annak az ilyesmi jól jön meg még érdekes is, de nekem erre nincs energiám. Jobb szeretnék valami gyors tutorialt, amit végignyomok, aztán viszlát. De ilyesmit egyáltalán nem találni a témában. Tuti erre is rá fog menni egy hetem. Nálam ez a Linux-os életérzés.
Azért néha csalódom is kellemesen. Ma pl felfedeztem, hogy az SSH-ban van olyan, hogy config fájl. Szóval most a kilóméter hosszú SSH parancsot sikerült két szóba sűrítenem. RTFM szokták volt mondani, de csak a nagyon kétségbeesettek teszik meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
VPN-ről elkezdtem olvasni ezt:
Azért néha csalódom is kellemesen. Ma pl felfedeztem, hogy az SSH-ban van olyan, hogy config fájl. Szóval most a kilóméter hosszú SSH parancsot sikerült két szóba sűrítenem. RTFM szokták volt mondani, de csak a nagyon kétségbeesettek teszik meg.