Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Socket AM5
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én jártam úgy a Manjaronál, hogy nem kipróbált csomagokat raktak ki a stabil ágba és frissítés nem lett jó. Mikor szóltam akkor elnézést kértek és javították hamar, de addig fél napig nem ment a KDE ez miatt.
Később az ilyenek miatt átmentem a rokon Chakrára, csak ott meg szerintem kevés a dev gárda, így kicsit lassan mennek bizonyos dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest