Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
grep -v 'wx' (vagy 'rwx')
De igen, egyik sem tuti megoldás, attól függ, hogyan szól a feladat pontosan, van-e kritérium, mert a jogosultságoktól is függ. Én most ezt egy ~/Documents mappán belül próbáltam ki, oda raktam 1 db futtatható fájlt próbaképpen.
(#22033) kovaax: ha csak a szám a lényeg (eredmény), akkor működik, de a fájlneveket (listát) már nem kapja meg belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- League of Legends
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- PS5 fat konzol
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest