- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hehe

Na most megakadtam. Udev szabályokban tud valaki segíteni? A winyómon levőő partíciókat (meg egy másik winyó van esatán) nem érem el userként, csak rootként. Udev szabályokat kéne kreálnom, csak még azt se tudom, hogyan álljak neki...
A belsó winyón (amit néha lehet kiszedek) csak ext4 van, az esatáson NTFS is.Pl. :
SUBSYSTEM=="block", ATTRS{SERIAL}=="HITACHI_HTS725032A9A364_100823PCK304GKG6KWWJ", NAME="hdd"- hogyan magyarázom meg, hogy az egy winyó? subsystem=block?
- a serialt az udevadm info kimenetéből elég neki odaadni?
- name miben számít?
- szabályban hogy adom meg, milyen jogokkal mountolja?Még túrom a mant , csak lehet fogok ezzel kapcsolatban még hülyeségeket kérdezni

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest