Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hehe

Na most megakadtam. Udev szabályokban tud valaki segíteni? A winyómon levőő partíciókat (meg egy másik winyó van esatán) nem érem el userként, csak rootként. Udev szabályokat kéne kreálnom, csak még azt se tudom, hogyan álljak neki...
A belsó winyón (amit néha lehet kiszedek) csak ext4 van, az esatáson NTFS is.Pl. :
SUBSYSTEM=="block", ATTRS{SERIAL}=="HITACHI_HTS725032A9A364_100823PCK304GKG6KWWJ", NAME="hdd"- hogyan magyarázom meg, hogy az egy winyó? subsystem=block?
- a serialt az udevadm info kimenetéből elég neki odaadni?
- name miben számít?
- szabályban hogy adom meg, milyen jogokkal mountolja?Még túrom a mant , csak lehet fogok ezzel kapcsolatban még hülyeségeket kérdezni

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest