Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
VladimirR #2184 üzenetére
hogyan tudom megnezni, mennyi szabad hely van a merevlemezen?
df
hogyan tudok helyet felszabaditani? torolhetem pl a /var/cache/apt/archives mappa tartalmat? mit torolhetek meg esetleg?
apt-get clean megcsinálja. Ezenkívül a régi logokat törölheted a /var/log alól. Plusz ha nem megy egyfolytában a gép, akkor ajánlott átállítani a napi cron jobot valami olyan időpontra amikor rendszerint be van kapcsolva. (alapból ez reggel 6:25 ha jól tudom). Ez naponta forgatja a logokat, és így nem nőnek nagyra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest