- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Philips LCD és LED TV-k
- Socket AM4
- Teclast Tablet Topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
válasz
CPT.Pirk #21161 üzenetére
Nekem Samsung TV-m van, tavalyi olcsó fajta. Source-nál megnyomom a Tools gombot ott van hogy edit name. de ha beállításoknál a Picture Size-t átállítom Screen Fit-re akkor is kihúzza. Utánaolvastam és ezt találtam : "Most decent TVs these days have the ability to turn off overscan, and that is always the first option.
Often it is hidden in something like "Ratio - Just Scan". My panasonic certainly has the option, I can't recall what it is called, will look tonight."
Igen a bug-ra emlékszem, minden újraindításnál be kellett állítani. Most már átálltam nyílt driverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest