- Androidos tablet topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Véletlen nem lehet valahogy előkeresni a vágólap előzményeket? Az idióta weboldalunk kiléptetett mikor mentettem volna a cikket.
Meg volt Copyban a szöveg, csak véletlen megfeledkeztem róla és másoltam valamit a vágólapra.
Bezzeg ha Suse-t használtam volna most az LMDE helyett akkor meglenne a klipperben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Battlefield 2042
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest