Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nemá gyerekek, nézzetek már ki belőlem annyit, hogy el tudom olvasni a Google első találatát
valószínűleg nem jöttem volna kérdezni, ha ott megtaláltam volna a választ.igen, ott le van írva, hogy hogyan tudom az egész rendszert át állítani magyarra, de én nem ezt akarom.
a locale hiába en_US.UTF8, ettől még az ékezetek helyett ?? van csak
hu_HU.ISO8859-2-n a helyzet ugyanez
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest