- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemá gyerekek, nézzetek már ki belőlem annyit, hogy el tudom olvasni a Google első találatát
valószínűleg nem jöttem volna kérdezni, ha ott megtaláltam volna a választ.igen, ott le van írva, hogy hogyan tudom az egész rendszert át állítani magyarra, de én nem ezt akarom.
a locale hiába en_US.UTF8, ettől még az ékezetek helyett ?? van csak
hu_HU.ISO8859-2-n a helyzet ugyanez
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest