Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor erősen benne vagy a nagy LINUX problémakörben!
Nekem akkor szerencsém volt a MINT 16 Cinnamonnal, mint ahogy 8- 10 más disztróval nem. Ám ahogy a Distrowatch- ot nézegetem, van még pár disztró.
Vannak egészen speciális célokra kihegyezettek is. Úgy veszem észre, hogy a Linuxnak lelke van és annak harmonizálnia kell az adott gép lelkével. Különben... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem akkor szerencsém volt a MINT 16 Cinnamonnal, mint ahogy 8- 10 más disztróval nem. Ám ahogy a Distrowatch- ot nézegetem, van még pár disztró.
Vannak egészen speciális célokra kihegyezettek is. Úgy veszem észre, hogy a Linuxnak lelke van és annak harmonizálnia kell az adott gép lelkével. Különben...