- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01 #18946 üzenetére
Nem sajnos. Abbahagytam csak, mert összekuszáltam a rendszert és reinstall lett a vége.
Éppen most telepítettem újra már sokadszor. Próbálkoztam desktop ubuntut feltenni, de a unity hozta a nálam megszokott formáját és rendszerhibákat jelzett egy kisablakban. Nem tűnt fel semmi probléma csak az volt a gond, hogy az XBMC átváltott folyton a desktopra amikor az ablak megjelent és manuálisan kellett visszaváltani, ami egy távirányítóval amivel használni szoktam a gépet, nem oldható meg. Xfce-t is próbáltam, de nem tudtam elérni, hogy lemez behelyezésekor ne dobjon be egy ablakot és szintén átváltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Eredeti játékok OFF topik
- NIOH
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest