- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Nagyon láma kérdés, tudom, de segítsetek lécci. A thunderbird-öt szeretném egy gépen futtatni linux alól és win7 alól is. Ehhez a linuxos verzióban szeretném a windows-os profilmappa helyét megadni a profiles.ini fájl szerkesztésével. Igazából az elérési út pontos megadására lenne szükségem, de nem tudom, hogy linux alatt hogyan kell megadni ezt pontosan. A windows egy másik partíción van, és ezt nem tudom, hogy hogyan kell a linuxos elérési útban feltüntetni.
Ha a célmappábában (tehát aminek az elérési útjára kíváncsi vagyok) nyitok terminált akkor ezt látom: kriszta@ubuntu:/media/B6F28105F280CB57/Userrs/Kriszta/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/3w7bn55u.defaultEzt próbáltam így beírni, de nem stimmel... Mi lenne ez helyesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest