Hirdetés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Akciókamerák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Nagyon láma kérdés, tudom, de segítsetek lécci. A thunderbird-öt szeretném egy gépen futtatni linux alól és win7 alól is. Ehhez a linuxos verzióban szeretném a windows-os profilmappa helyét megadni a profiles.ini fájl szerkesztésével. Igazából az elérési út pontos megadására lenne szükségem, de nem tudom, hogy linux alatt hogyan kell megadni ezt pontosan. A windows egy másik partíción van, és ezt nem tudom, hogy hogyan kell a linuxos elérési útban feltüntetni.
Ha a célmappábában (tehát aminek az elérési útjára kíváncsi vagyok) nyitok terminált akkor ezt látom: kriszta@ubuntu:/media/B6F28105F280CB57/Userrs/Kriszta/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/3w7bn55u.defaultEzt próbáltam így beírni, de nem stimmel... Mi lenne ez helyesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest