-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
pakriksz #18028 üzenetére
Nincs transzkód, sima stream van, internet radiok....
Ha nem próbáltad akkor ki kell próbálnod a zene streamhez (klasszisokkal jobb a DLNA-tól már ami nekem kell), a szobában kezdem hallgatni az asztali gépen, v. tablán, kimegyek főzőcskézni 1-2 kattintás máris az a playlist szólal meg a konyhai hangfalon ami bennt megy, ha akarom akkor az összes lejátszót vezérelhetem egy készülékről.
A készülékekken értsd "kiszuperált v. használatban lévő (ez ugye álltalában mozog velem)" androidos teló rajta a kliensprogival.
Ja és így ha zenét akarnak hallgatni a család más tagjai ha nem megy a nagygépem (nem vagyok itthon akkor ne piszkálják) akkor kliensprogikkal a cubie squeeze serverről hallgathatják a zenéket.
Ez a SATA port nagyon hiányzott minden hasonló kis olcsó arm-os lapról.
Lassan rákerül majd a zenével teletömött 2,5" vinyó is.
És az androidos squeeze emulator nagyon megéri az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest