- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Ismerkednek a linux vilagaval, a linux kezdoknek topic osszefoglalojat atnyalaztam, szeretnek valami nagyon "minimal" felulettel rendelkezo disztrot kiprobalni, csak nem tudom hogy mikent induljak el.
Tudnatok ajanlani? Ahogy keresgeltem neten, lubuntut, meg ilyeneket talaltam.
A telepitesrol is szivesen olvasnek.Meg igazabol azt is szivesen vennem, ha valaki adna egy linket, ahol a telepitestol kezdve az alapfunkciokig megerthetnem az egeszet, mert vannak meg olyan kerdeseim, amikre pl egy igen vagy nem valasz is eleg lenne, de nem szeretnek senkit sem terhelni vele
Tehat ami adott:
Dell Inspirion E4300 Noti, egy mukodo Win7 Ultival, es letrehoztam egy 5 gigas particiot (egyelore ntfssel, mert nem tudom hogy a win latja e az ext4-et...)Hogy kezdjek neki?
Mindenkepp virtualboxszal probalgassam a szarnyaimat?
Windows alol hogyan tudom telepiteni egyszeruen?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest