- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Ismerkednek a linux vilagaval, a linux kezdoknek topic osszefoglalojat atnyalaztam, szeretnek valami nagyon "minimal" felulettel rendelkezo disztrot kiprobalni, csak nem tudom hogy mikent induljak el.
Tudnatok ajanlani? Ahogy keresgeltem neten, lubuntut, meg ilyeneket talaltam.
A telepitesrol is szivesen olvasnek.Meg igazabol azt is szivesen vennem, ha valaki adna egy linket, ahol a telepitestol kezdve az alapfunkciokig megerthetnem az egeszet, mert vannak meg olyan kerdeseim, amikre pl egy igen vagy nem valasz is eleg lenne, de nem szeretnek senkit sem terhelni vele

Tehat ami adott:
Dell Inspirion E4300 Noti, egy mukodo Win7 Ultival, es letrehoztam egy 5 gigas particiot (egyelore ntfssel, mert nem tudom hogy a win latja e az ext4-et...)Hogy kezdjek neki?
Mindenkepp virtualboxszal probalgassam a szarnyaimat?
Windows alol hogyan tudom telepiteni egyszeruen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 7
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest