Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Ubuntu 12.10 van, de a következő kérdésemnél, szerintem ez most nem lényeg.
Az asztali verziós Ubi-n webet fejlesztek, a kisebb weblapoknál a /var/www/ könyvtárat használom és az bőven elég.Viszont az lenne a kérdésem, hogyha szeretnék mellette egy /var/www/-ben lévő 1tlen egy könyvtárra virtual host-ot alkalmazni, akkor azt hogyan célszerű? Van-e erre lehetőségem?
Intermatrix írását elolvastam ez ügyben, ami jó, csak hosszadalmas néha 1-1 webprojektnek létrehozni a virtuális hosztot, plusz az a bajom vele, hogy utána a /var/www/-ben lévő webes könyvtárak nem elérhetőek!Nézegettem is online, de én ebben kezdő vagyok, és nem tudom, hogy melyik leírás a megbízható. 1-2-t kipróbáltam, de akkor ugyanúgy kilővi a /var/www/ könyvtárban lévő webes projekteket, aminek nem örülök.
Én azt szeretném, ha a /var/www/ is műkdöne, meg a virtuál host is betudjak állítani egyszerű módon pl: /var/www/teszt_projekt -re. Mindkét megoldás működjön, ha lehet ilyet csinálni

A válaszokat előre köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest