Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Érteni, de megcsinálja magának frissítéskor, vagy kézzel kell?

Nem használtam még igazán Debiant, de régebben volt pár olyan Linuxom, amin a Nvidia driver nem ment kernelfrissítés után, hanem kézzel kellett újrarakni. Ez a saját gépemen nem gáz, de anyám csak annyit fog látni, hogy nincs kép
Én meg ritkán jövök erre.Esetleg valakinek ötlete arra, hogy nyílt forrású Nvidia drivernek hogy lehet megmagyarázni, hogy 1280x768? Párszor már megpróbáltam az Xorg.conf -t átírni, de semmi. Általában parancssort kapok.
cvt-vel generált modeline-t xrandr-rel felvéve, az Lubuntu felbontás-állítgatóban meg ott van esetleg a felbontás, de be már nem állítja :S
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én meg ritkán jövök erre.