Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Jester01 #16196 üzenetére
miért pont az ubuntusra?
Azért, mert a mintes verziónak van néhány javíthatatlan és nagyon bosszantó hibája.
A hivatalosat nem kunszt feldobni.
Azt te csak hiszed. Én is ezt gondoltam, amíg ki nem próbáltam. Már ott kezdődik a bibi, hogy a
ppa:mozillateam/firefox-stable
Frissítéskor hibaüzenetet generál. Nem találja. Persze, mert a linuxmint tárolójában nincsen benne.
Ha meg "kézzel" akarom feltelepíteni, szintén hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis verzió.
Szóval nem olyan kis kunszt ez azért. Különben már rég megoldottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest