Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Jester01
üzenetére
miért pont az ubuntusra?
Azért, mert a mintes verziónak van néhány javíthatatlan és nagyon bosszantó hibája.
A hivatalosat nem kunszt feldobni.
Azt te csak hiszed. Én is ezt gondoltam, amíg ki nem próbáltam. Már ott kezdődik a bibi, hogy a
ppa:mozillateam/firefox-stable
Frissítéskor hibaüzenetet generál. Nem találja. Persze, mert a linuxmint tárolójában nincsen benne.
Ha meg "kézzel" akarom feltelepíteni, szintén hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis verzió.
Szóval nem olyan kis kunszt ez azért. Különben már rég megoldottam volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Marathon (2025)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest