Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
A hibát nem árultad el, de lehet, hogy a guide-ban az issue 2-t kellett volna követni. Nálam pl. törölgetni kellett ottmaradt symlinket (amiről elfeledkeztem)
, illetve újratelepíteni AUR-ból 1-2 dolgot.
Azért lepődtem meg, hogy kézzel csináltad, mert automatikusan létre kell jönnie, ha feltételek adottak és ez pont olyan frissítés - szerintem -, hogy nem célszerű kézzel belenyúlni.
És nem is látok sehol olyan sort, ahol azt javasolná, manuálisan kövesd el e tettet.Backup-ot nem tudsz visszaállítani? Azt hiszem ez az az eset, amikor célszerű lenne megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest