Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Egy pár napja a Zentyal-al szórakozok. Sikerült beélesítenem a szambát meg a levelezést is amit akartam. Tudtam csinálni fiókokat és a fiókokba bedobálni külső fiókokból a leveleket POP3-al.
Viszont a küldés nem megy. Elvileg csináltam aliasokat és beállítottam egy SMTP relay-t (T-online). Viszont a queue-ben ott csücsülnek a levelek Connection Timeout-al. Ezt azért nem értem, mert ugyan ezt beállítva Thunderbirdben tudok küldeni is fogadni is simán. Mi lehet a baj? Van valami nagyon fasza tutorial az aliasokról? Jöhet magyar meg angol is. SMTP relay-t lehet állítani fiókonként is?
Más: A rendszer egy Intel 330-as SSD-n fut. 120GB. Zentyal kezeli az SSD-ket rendesen? Tegnap mikor kikapcsoltam miért fagyott csontá az egész? Lehet az SSD miatt? Simán a webes kezelőfelületen megnyomtam, hogy leállítás aztán a Zentyalos pöttyös logónál elakadt. Újboli bekapcsoláskor meg egy pár pillanatra kiírta, hogy missing valami. Nem tudtam elolvasni, mert nagyon gyorsan eltűnt.
Jó ez a Zentyal egyáltalán? Azért kérdezem, mert nekem egy szerver ne fagyjon le kikapcsoláskor és telepítés után néhány kattingatással ne írjon ki missig dolgokat. Két dolgot szeretnék megvalósítani, de azt atom stabilan: SAMBA és levelezés néhány fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Elektromos cigaretta 🔞
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest