- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Egy pár napja a Zentyal-al szórakozok. Sikerült beélesítenem a szambát meg a levelezést is amit akartam. Tudtam csinálni fiókokat és a fiókokba bedobálni külső fiókokból a leveleket POP3-al.
Viszont a küldés nem megy. Elvileg csináltam aliasokat és beállítottam egy SMTP relay-t (T-online). Viszont a queue-ben ott csücsülnek a levelek Connection Timeout-al. Ezt azért nem értem, mert ugyan ezt beállítva Thunderbirdben tudok küldeni is fogadni is simán. Mi lehet a baj? Van valami nagyon fasza tutorial az aliasokról? Jöhet magyar meg angol is. SMTP relay-t lehet állítani fiókonként is?
Más: A rendszer egy Intel 330-as SSD-n fut. 120GB. Zentyal kezeli az SSD-ket rendesen? Tegnap mikor kikapcsoltam miért fagyott csontá az egész? Lehet az SSD miatt? Simán a webes kezelőfelületen megnyomtam, hogy leállítás aztán a Zentyalos pöttyös logónál elakadt. Újboli bekapcsoláskor meg egy pár pillanatra kiírta, hogy missing valami. Nem tudtam elolvasni, mert nagyon gyorsan eltűnt.
Jó ez a Zentyal egyáltalán? Azért kérdezem, mert nekem egy szerver ne fagyjon le kikapcsoláskor és telepítés után néhány kattingatással ne írjon ki missig dolgokat. Két dolgot szeretnék megvalósítani, de azt atom stabilan: SAMBA és levelezés néhány fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG 32MR50C-B Monitor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest