Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Egy pár napja a Zentyal-al szórakozok. Sikerült beélesítenem a szambát meg a levelezést is amit akartam. Tudtam csinálni fiókokat és a fiókokba bedobálni külső fiókokból a leveleket POP3-al.
Viszont a küldés nem megy. Elvileg csináltam aliasokat és beállítottam egy SMTP relay-t (T-online). Viszont a queue-ben ott csücsülnek a levelek Connection Timeout-al. Ezt azért nem értem, mert ugyan ezt beállítva Thunderbirdben tudok küldeni is fogadni is simán. Mi lehet a baj? Van valami nagyon fasza tutorial az aliasokról? Jöhet magyar meg angol is. SMTP relay-t lehet állítani fiókonként is?
Más: A rendszer egy Intel 330-as SSD-n fut. 120GB. Zentyal kezeli az SSD-ket rendesen? Tegnap mikor kikapcsoltam miért fagyott csontá az egész? Lehet az SSD miatt? Simán a webes kezelőfelületen megnyomtam, hogy leállítás aztán a Zentyalos pöttyös logónál elakadt. Újboli bekapcsoláskor meg egy pár pillanatra kiírta, hogy missing valami. Nem tudtam elolvasni, mert nagyon gyorsan eltűnt.
Jó ez a Zentyal egyáltalán? Azért kérdezem, mert nekem egy szerver ne fagyjon le kikapcsoláskor és telepítés után néhány kattingatással ne írjon ki missig dolgokat. Két dolgot szeretnék megvalósítani, de azt atom stabilan: SAMBA és levelezés néhány fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest