- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- PLC programozás
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Nem feltétlen.
Ha kilősz egy folyamatot, ami kellene, és nem indul újra magától, akkor néha jó reboot után is...(Khm, mikor rootként kitöröltem a /tmp tartalmát, aztán csodálkoztam, hogy az ablakkezelő megbolondult
)Kernelnek adj boothoz egy "nomodeset" opciót, hátha
Nekem a Fujitsu gépemen csak ezzel ment a tvtime.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Linux Mint
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nekem a Fujitsu gépemen csak ezzel ment a tvtime.