-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Linux jelenleg hogy áll a jövő Webes és multimédiás szabványaival? Pl.: webGL, és társai.
Eddig ilyesmire alkalmatlan gépeken használtam csak linuxot, így még a videolejátszást sem próbáltam ki, de most gondolkodom, hogy linuxot rakok egy AMD-s HTPC-re. Érdemes?
Gentoo linux lenne a kiválasztott, és a gép valszeg egy Trinity procis barebone lesz majd amikor megjelenik. Igazi multimédia gépet szeretnék faragni belőle: több monitor, fullos videolejátszás, compiz, Webes csicsák, játékok, stb.
Tudom, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de szóljatok ha a lehetetlenre vállalkozom!
Rászánom az időt és energiát, ha van értelme, de irreálisan sok munkát nem akarok fordítani egy félmegoldásra.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged